Messe i Fredericia

MESSE C & Hotelovernatning

posted in: Event, MESSE C | 0

MESSE C og Hotelovernatning i Fredericia.

Uanset dit formål og ophold i Fredericia, så tilbyder Hotel Gammel Havn overnatning der gør dig udhvilet til morgen dagens strabadser. Skal du til konference, messe eller anden form for virksomheds event i Fredericia, så book din overnatning på Hotel Gammel Havn. Vores hotel er placeret midt i byens centrum, og stiller således byens restaurant og cafeer til rådighed. MESSE C ligger blot 10 min. kørsel fra hotellet.

Kontakt Hotel Gammel Havn på telefon +45 75 92 01 99 og hør mere om vores MESSE C ophold.

Vi glæder os til at se dig / jer – samt at byde velkommen.Hotelovernatning i forbindelse med BYGGERI´23 i Fredericia Messe C

Grundet corona virus i Danmark er Byggerimessen 2022 udskudt til 2023. JA! Byggerimessen kommer igen, og det en god ide at have booket hotel værelser i god tid. Så gen book nu!

Når der skal afholdes konferencer, messer, kunde og/eller virksomheds event, er det vigtigt man møder kunder, leverandører og samarbejdspartnere i øjenhøjde, at gøre brug af de faciliteter omgivelserne tilbyder. Det forstår vi hos Hotel Gammel havn i Fredericia. Vi har praktisk talt hele byen til rådighed, og er stadig kun 10 min. kørsel fra MESSE C.

Comments are closed.