Seværdigheder nær Fredericia

Seværdigheder og attraktioner hele vejen rundt

Fredericia er fuld af forlystelser, historie, event, kultur og masser af natur.

Et ophold i Fredericia byder på et væld af attraktioner og spændende seværdigheder hele vejen rundt. Fredericia er centralt beliggende i trekantområdet i Jylland. En lang række af Danmarks helt store seværdigheder er således indenfor køreafstand. Eks. LEGOLAND®Djurs SommerlandGivskud ZooKattegat CenteretLillebælt Bridgewalking og meget mere.

I midten af det hele finder man Hotel Gammel Havn, som er centralt beliggende midt af Fredericia by. Nyd en gåtur i byens strøg, hvor du finder et stort udvalg af cafeer, butikker og resturanter, eller nyd stemningen langs den hyggelige havnekaj.

Er man mere til aktiviteter kan vi anbefale en motionstur på voldanlægget som omkrandser det meste af Fredericia by. Få frisk luft i lungerne med en gåtur langs Øster Strand, som findes blot 5 min. gang fra hotellet. Fredericia har masser af historie at byde på. Byen har masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne.

Se en række seværdigheder og attraktioner herunder.


Bridgewalking over LillebæltBridgewalking over Lillebælt

Opleve Lillebælt helt fra oven. Bridgewalking over Lillebælt – en helt unik oplevelse i 60 m. højde‎. Den gamle Lillebælts bro danner for denne aktivitet. Vil du højt til vejrs, så er dette event lige noget for dig. Læs mere om Bridgewalking over Lillebælt her.

Østerstrand i Fredericia Østerstrand i Fredericia

Trænger du til at få frisk luft i hovedet, så ligger Fredericia lange og store strand (Østerstrand) blot 5-10 min gang fra Hotel Gammel Havn. Om sommeren tiltrækker Østerstrand både lokale badegæster og turister. Stranden er flere i træk nomineret som “Danmarks dejligste strand”. Der er gangsti hele vejen langs stranden, hvor man samtidig kan kombinerer turen med dele af Fredericia gamle voldanlæg. Læs mere Østerstrand her.

FREDERICIA BADELAND Fredericia Badeland

Tag familien med i troperne. Fredercia Badeland er fantastisk for dig der kan lide det våde element. Badelandet har tropisk klima, masser af forlystelser, rutchebaner og vipper. Så nyd en dag i tropisk badeland for hele familien. Bestil Jeres billetter når i booker overnatning.Læs mere om Fredericia Badeland her.

East Coast Surfers East Coast Surfers

East Coast Surfers er en surfskole og butik beliggende i Kanalbyen på Fredericia havn. Blot 5 min. gang fra Hotel Gammel Havn finder du East Coast Surfers. Kom en tur på vandet med paddle board. Oplev Fredericia på en anderledes måde. Læs mere om East Coast Surfers her.

Musikalsk op hold i Fredericia Tøjhuset i Fredericia

Tøjhuset i Fredericia er et kulturhus, et spillested og en cafe. Gennem restaureret bygning der idag danne ramme for et væld af aktiviteter og events. Tøjhuset er nabo til Hotel Gammel Havn. Tøjhuset er afgjort et besøg værd når man alligevel er i Fredericia. Læs og se mere om arrangementer og aktiviteter på Tøjhuset her.

Madsby Legepark Madsby Legepark

Madsby Legepark er et stort aktivitets- og forlystelses område for hele familien. Beliggende blot 15 min. gang fra Hotel Gammel Havn. Oplev et væld af forskellige forlystelser og aktiviteter samlet på et sted. Læs mere om Madsby Parken her.

MADSBYPARKEN / DEN HISTORISKE MINIBYDen historiske Miniby

Oplev Fredericia i mini størrelse. Besøg den historiske miniby som viser Fredericia købstad i 1849. Minibyen danner rammen for godt 700 huse der giver en fantastisk historisk fortælling om Fredericia. Læs mere om den historiske miniby her. 

den tapre landsoldati FredericiaLandsoldat Fredericia

Fredericia´s stolte varemærke “den tapre landsoldat”. Inden man forlader Fredericia bør man gå forbi byens varemærke. En statue af “den tapre landsoldat” placering i hjertet af byen ved ind- og udgang af Fredericia´s voldanlæg. Læs mere om Landsoldaten og Fredericia vold her.

Trelde Næs ved Fredericia Trelde Næs ved Fredericia

Er man til enestående naturoplevelser, er Fredericia det helt rette valg. Blot 15 min. kørsel (25 min. på cykel) finder man Trelde Næs. Et område bestående af dejlig strand og skov. Der er gangstier i hele området. Læs mere om Trelde Næs her.

Bunkermuseet Bunkermusset i Fredericia

Kom med på bunkermussum i Fredericia. Oplev hvordan man beskyttede sig mod krudt og kugler tilbage i tiden. Se også gamle effekter fra krigstiden. Læs mere om bunkermusset i Fredericia her.

 

Hvalsafari i FredericiaHvalsafari i Fredericia

Kom på hvalsafari i Fredericia og oplev marsvin i Lillebælt helt tæt på. Nyd en dejlig tur på Lillebælt med båden “Mira3” Læs mere om Hvalsafari i Fredericia her.

 

Veteranbil Klub Lillebælt Veteranbiler på havnen

Veteranbil Klub Lillebælt begejstret borgere og turister i Fredericia, når de hver tirsdag samt ved krydstogtanløb ruller veteranbiler ud på Kanalbyens område. Læs mere om Dansk Veteranbil Klub her.

 

LEGOLAND® LEGOLAND®

Oplev LEGOLAND® parken i Billund. Få en fantastisk dag med masser af spændende oplevelser og forlystelser. LEGOLAND® parken i Billund er beliggende blot 50 min. kørsel fra Hotel Gammel Havn. Det er super nemt at finde vej, ellers hjælper vores personale jer gerne. Du har også mulighed for at bestille dine billetter til LEGOLAND® parken i forbindelse med booking af overnatning. Læs mere om LEGOLAND® her.

GIVSKUD ZOO Givskud Zoo

Tag hele familien med på safari tur i GIVSKUD ZOO. Få en fantastisk dag med en masse oplevelser og forlystelser. Kom helt tæt på bl.a. Løver, tigere, næsehorn, elefanter, krybdyr og slanger. GIVSKUD ZOO har guidede ture, hvor man oplever det fantastiske dyreliv der er i hele parken. GIVSKUD ZOO tilbyder også restaurant og cafeteria hvor man kan nyde madpakker, eller købe frokostretter til både børn og voksne. Læs mere om Givskud Zoo her.

 


Læs mere om kommende events i Fredericia.

Fredericia byer kendt som kulturens by, og man kan året rundt opleve en masse spændende kultur events og arrangementer. I vores reception vil du kunne finde forskelligt materiale om oplevelser i og omkring Fredericia, blandt andet byens kunstguide. Guiden tager dig rundt til byens mange flotte seværdigheder. Indenfor få kilometer finder du den historiske naturoplevelse Fredericia Voldanlæg, Madsby Legepark,strand og skov samt stejle klinter ved Trelde Næs.

Læs mere om forskellige attraktionerne ved at klikke videre på : Visit Fredericias hjemmeside. Samtidig bor du tæt på et af landets travleste kultur- og messeområder. Inden for få hundrede meter finder du byens centrum og gågade, Fredericia Teater, Tøjhuset (kulturhus / Spillested), Fredericia Street Food, den gamle hyggelige havn, med storslået udsigt til Lillebæltsbroen.