Dobbeltværelse

Dobbeltværelse

posted in: Værelse | 0

Vores fine og godt indrettede dobbeltværelser vender ud mod haven eller ud til den gamle havn.

Pris pr. nat incl. morgenbuffet fra DKK 895,-

De 15 kvadratmeter store værelser er udstyret med to komfortable enkeltsenge, et privat badeværelse med bruser, kabel-tv, og gratis High Speed WIFI internetadgang. Alle vores værelser er ikke-ryger værelser.

Book værelset online eller over telefon

BOOK ONLINE +45 75 920 199

Byens hyggeligste sted at overnatte.

Et ganske unikt familiehotel tæt på Fredericia centrum, hvor gæsterne altid kommer i første række og en venlig atmosfære, høj service, billig overnatning og et godt værtskab helt naturligt følger med opholdet. Hotellet hedder Hotel Gammel Havn. Den vestjyske besindighed, den venlige og imødekommende omgangstone, det nære værtskab og rolige omgivelser ved havnen gør Hotel Gammel havn til et helt unikt alternativ i en branche, hvor det for mange handler om prangende luksus og store armbevægelser.

Hotel Gammel Havn prøver ikke at være noget, det ikke er. Hotellet er ikke et stort, ekstravagant og prestigefyldt hotel, men derimod et gennemført hyggeligt og komfortabelt hotel, hvor mange gæster vælger at komme igen og igen.

Gæsternes mange anmeldelser på henholdsvis Trip-Advisor og Hotels.com er også enslydende. Hotel Gammel Havn scorer langt over middel på kriterier som beliggenhed, service, renlighed og værelser, og de mange positive tilkendegivelser går igen med samme budskab: Et hyggeligt sted med super service.

De basale menneskelige værdier, som mange tager for givet, skinner virkeligt igennem på Hotel Gl. Havn, og du vil som gæst altid føle dig velkommen og godt behandlet. Værtsparret vil i hvert fald gøre sit til, at du får et dejligt ophold på Hotel Gammel Havn.

“Dét at hygge om gæsterne og gøre sit absolut bedste for at give dem en god oplevelse, var noget der motiverede os fra starten. Det er nu det absolut vigtigste for os – nemlig at være der for gæsterne og følge “den gode service til dørs”, så de også har lyst til at komme tilbage igen”