Dobbelt / 2 personersværelse - Hotel Gammel Havn

Dobbeltværelse i Fredericia

Dobbeltværelse i Fredericia

Lyse og flotte dobbeltværelser midt i Fredericia

Pris pr. nat inkl. morgenbuffet fra DKK 1049,-

De 15 kvadratmeter store værelser er udstyret med to komfortable enkeltsenge, et privat badeværelse med bruser, kabel-tv, og gratis High Speed WIFI-internetadgang.

Book hotelværelse online eller via telefon.

BOOK ONLINE +45 75 920 199

Ægte hotel hygge med liv og sjæl.

Hotel Gammel Havn prøver ikke at være noget, det ikke er. Hotellet er ikke et stort, ekstravagant og prestigefyldt hotel, men derimod et gennemført hyggeligt og komfortabelt hotel, hvor mange gæster vælger at komme igen og igen.

 

Firmaaftale & Business overnatning på hotel i Fredericia.

Er man på besøg i Fredericia i erhvervsøjemed. Så kontakt Hotel Gammel Havn og hør mere om vores firmaaftale. Vores hotel er centralt beliggende i hjertet af trekantområdet. Man er således ikke langt fra omkringliggende byer F.eks. Vejle, Kolding eller Middelfart. Ligeledes er hotellets placering kun 10 – 15 min. kørsel fra Fredericia C.

Drejer dit besøg i Fredericia sig om udstilling i Messe C, er Hotel Gammel Havn også kun få min. kørsel fra Fredericia Messehaller. Den helt store fordel ved Hotel Gammel Havn, er den centrale beliggende midt i Fredericia. Det giver store fordele, både fordi man har base og overnatning midt i byen, uden at have langt til noget som helst. Man har således mulighed for at gøre brug af byens restauranter og spisesteder m.m.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Gammel – dit hotel i Fredericia
Comments are closed.