Hotel Gammel Havn - Dit hotel i Fredericia

Hotellet, omgivelser og stemning

Hotel Gammel Havn

Fredericia´s »nok« hyggeligste hotel og overnatning.

Hotel Gammel Havn er helt afgjort blandt de hoteller i Fredericia hvor service og kvalitet går hånd i hånd.

Hotel Gammel Havn er et hyggeligt hotel midt i Fredericia. Vi plejer at fortælle vor gæster: “Vi har verdens største foyer – netop fordi du som gæst hos os, har hele Fredericia bymidte til din rådighed, samt at alle tænklige faciliteter er inden for gå-afstand.”

BOOK ONLINE HER
VÆRELSER & PRISER
SPISESTEDER
SEVÆRDIGHEDER

Book overnatning direkte via:

Online Booking    : +45 75 92 01 99     mail@hotelgammelhavn.dk

 

Hotel Gammel Havn er et unikt boutique- og city hotel nær centrum af Fredericia, hvor gæsten altid kommer i første række og hvor en venlig atmosfære, høj service, billig overnatning og et godt værtskab helt naturligt følger med opholdet. På hotellet møder du et venligt og imødekommende personale, der vil gøre alt for dit ophold bliver et minde værd. Hotel Gammel Havn prøver ikke at være noget, det ikke er. Hotellet er ikke et stort, ekstravagant og prestigefyldt, men derimod et gennemført hyggeligt og komfortabelt hotel, hvor rigtigt mange gæster vælger at komme igen og igen.

Gæsternes mange anmeldelser på henholdsvis TripAdvisor og Hotels.com er også enslydende. Hotel Gammel Havn scorer langt over middel på kriterier som beliggenhed, service, renlighed og værelser, og de mange positive tilkendegivelser går igen med samme budskab: Et hyggeligt hotel med super service.

De basale menneskelige værdier, som mange tager for givet, skinner virkeligt igennem på Hotel Gammel Havn, og du vil som gæst altid føle dig velkommen og godt behandlet. Vi vil i hvert fald skal gøre vort bedste for, at du får et behageligt og dejligt ophold på Hotel Gammel Havn.

 

”Dét at hygge om gæsterne og gøre sit absolut bedste for at give dem en god oplevelse, var noget der motiverede os fra starten. Det er nu det absolut vigtigste for os – nemlig at være der for gæsterne og følge “den gode service til dørs”, så de også har lyst til at komme tilbage igen.”

Hvordan startede Hotel Gammel havn egentlig?

Hotel Gammel Havn startede i år 1910 op som en læsestue for søfolk, og hed dengang Fredericia Sømandshjem. Senere kom navnet : Hotel Gammel Havn til. Du kan læse meget mere om historien bag Fredericia Sømandshjem og Hotel Gammel Havn her.


Selve hotellet

Hotel Gammel Havn er et hyggeligt og roligt city hotel midt i Fredericia. Hotellets centrale beliggenhed gør muligt at have en base midt i byen, hvor man kan tage udgangspunkt fra. Ganske få min. gang fra hotellet finder man hyggelige cafeer med afslappet atmosfære, spisesteder og restauranter med udsøgte måltider. På Hotel Gammel Havn er alle værelser (ikke-ryger), lyse og enkelt indrettet med præcis det man har behov for på et moderne city hotel.

Vi glæder os til at byde velkommen på Hotel Gammel Havn – Dit hotel i Fredericia