Hotel Gammel Havn - Dit hotel i Fredericia

Fredericia´s hyggeligste sted at overnatte.

”Dét at hygge om gæsterne og gøre sit absolut bedste for at give dem en god oplevelse, var noget der motiverede os fra starten. Det er nu det absolut vigtigste for os – nemlig at være der for gæsterne og følge “den gode service til dørs”, så de også har lyst til at komme tilbage igen.”

Et ganske unikt familiehotel i centrum af Fredericia, hvor gæsterne altid kommer i første række og en venlig atmosfære, høj service, billig overnatning og et godt værtskab helt naturligt følger med opholdet. Hotellet hedder Hotel Gammel Havn, hvor du mødes med venlig og imødekommende personale, der vil gøre alt for dit ophold bliver godt.

 

Hotel Gammel Havn prøver ikke at være noget, det ikke er. Hotellet er ikke et stort, ekstravagant og prestigefyldt hotel, men derimod et gennemført hyggeligt og komfortabelt hotel, hvor mange gæster vælger at komme igen og igen.

 

Book overnatning direkte via:

Online Booking    : +45 75 92 01 99    mail@hotelgammelhavn.dk

 

Gæsternes mange anmeldelser på henholdsvis Trip-Advisor og Hotels.com er også enslydende. Hotel Gammel Havn scorer langt over middel på kriterier som beliggenhed, service, renlighed og værelser, og de mange positive tilkendegivelser går igen med samme budskab: Et hyggeligt sted med super service.

De basale menneskelige værdier, som mange tager for givet, skinner virkeligt igennem på Hotel Gl. Havn, og du vil som gæst altid føle dig velkommen og godt behandlet. Vi vil i hvert fald gøre sit til, at du får et dejligt ophold på Hotel Gammel Havn.