Muligheder i nærheden af Hotel Gammel Havn

På Hotel Gammel Havn kan er der check-in fra kl. 14.00 og check-out kl. 10.00 Men vil du gerne sove længe eller bare have værelset et par timer længere, er det for det meste også muligt mod et mindre gebyr. Spørg os ad i receptionen

Hotellets faciliteter:

Gratis wi-fi på hele hotellet
Receptionen er åbent alle ugens dage:
kl. 06:00 – 19:00

Businesscenter med computere og printere
Gårdhaver
Parkering bag hotellet
Gratis morgenkaffe

Morgenmad:

Morgenbuffet fra kl. 6:30 – 10:00
Helligdage og weekend fra 7:30 – 10:30
Pr. person: 185,-
Børn (op til 17 år): 85,-
Familiepris (2 voksne + 1, 2 eller 3 børn): Tag 1 barn gratis med til morgenmad.

Frokost og aften:

Når sulten trænger sig på senere på dagen, finder du et bredt udvalgt af cafeer, snack-barer, spisesteder og resturanter lige i nærheden af hotellet. Gå på 360° opdagelse her

Parkering:

Vi har få Gratis selvstændig parkering.
Blot få hundrede meter fra hotellet finder du masser af gratis parkerings pladser. Ønsker du benytte p-pladser ved hotellet. Så giv os besked når du booker. Så sørger vi for at der er en ledig plads til dig.  På den store parkeringsplads få hundrede meter fra hotellet er der plads til mere end 100 biler. Læs mere om parkering ved Hotel Gammel Havn her.

 

Få hentet din bagage:

Har du for meget bagage, eller vil du gerne være fri for selv at bære på den til lufthavnen eller til/fra et cruiseskib? Du kan bestille afhentning af bagage direkte fra os. Kontakt os på telefon : +45 75 92 01 99

 

Air-condition:

Vi har ikke aircondition. Endvidere er behovet for aircondition ikke særligt stort, da vores somre jo oftest er kølige. Sidst og ikke mindst er air-condition en stor strømsluger, så derfor skal give det en ekstra tanke – i forhold til miljøet.

 

Handicap:

Både hotellet og værelser er handicapvenlige. Dog har vi visse steder trapper. Men hvis du alligevel vælger os som dit hotel, skal du vide, at du er velkommen. Vi har ramper til kørestole og vi har også handicapvenlige værelser. Vi hjælper gerne med at leje kørestol, hvis der er brug for det. Ring gerne til os på forhånd, så vi kan aftale nærmere.

 

Kæledyr:

Vi er rigtig glade for hunde, katte og andre dy, og kæledyr må gerne medbringes efter anmodning. Vi gør opmærksom på at der dog kan kan være et tillægsgebyrer.

 

Glemte sager:

Skulle du være så uheldig at glemme noget, skal du ikke fortvivle. Vi opbevarer det for dig i op til 3 mdr. Så der skulle være tid til at komme og hente eller at få det eftersendt.

 


Klar til at booke dit ophold?

Vi er klar til at modtage din booking. Skulle du have spørgsmål- eller specielle ønsker forud for din booking, er du meget velkommen til at kontakte os. Alternativt kan du også besøge vores spørgsmål & svar side. Vi ser frem til at byde dig velkommen.