Værd at vide … ellers spørger du bare

Muligheder i nærheden af Hotel Gammel Havn

Værd at vide om Hotel Gammel Havn i Fredericia

Vi har herunder vedlagt lidt informationer om vores hotel Fredericia. Har du spørgsmål, skal du endelig bare spørge, enten når du foretager din reservation og booking. Eller spørg i receptionen når du ankommer til Hotel Gammel Havn. Det er vigtigt for os at du får et behageligt og dejligt når du overnatter hos os – så spørg endelig løs. Vi håber at nedenstående kan give dig svar på nogle af dine spørgsmål inden din ankomst.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Hotel Gammel Havn.


På Hotel Gammel Havn kan er der check-in fra kl. 14.00 og check-out kl. 10.00 Men vil du gerne sove længe eller bare have værelset et par timer længere, er det for det meste også muligt mod et mindre gebyr. Spørg os ad i receptionen

Hotellets faciliteter:

Gratis Wi-Fi på hele hotellet
Receptionen er åbent alle hverdage:
kl. 06:30 – 19:00

Lørdage fra kl. 07:30 – 19:00
Søndage fra kl. 07:30 – 17:00

Parkering ved siden af hotellet.
Gratis kaffe/te/kakao.

Morgenmad:

Morgenbuffet fra kl. 6:30 – 10:00
Helligdage og weekend fra 7:30 – 10:30
Pr. person: 185,-
Børn (op til 17 år): 85,-
Madpakker kan smøres.

Frokost og aften:

Når sulten trænger sig på senere på dagen, finder du et bredt udvalgt af spisesteder, restauranter, cafeer og snack-barer lige i nærheden af hotellet.

Læs mere om restauranter og spisesteder her.


Parkering:
Hotellet har egen P-plads.

Handicap:
Både hotellet og værelser er handicapvenlige. Dog har vi visse steder trapper. Men hvis du alligevel vælger os som dit hotel, skal du vide, at du er velkommen. Vi har ramper til kørestole og vi har også handicapvenlige værelser. Vi hjælper gerne med at leje kørestol, hvis der er brug for det. Ring gerne til os på forhånd, så vi kan aftale nærmere.

Kæledyr:
Vi er glade for hunde, katte og andre dyr, og kæledyr må gerne medbringes efter anmodning. Vi gør opmærksomme på, at der er et tillægsgebyr. Kontakt hotellet for pris og yderligere information.

Glemte sager:
Skulle du være så uheldig at glemme noget, skal du ikke fortvivle. Vi opbevarer det for dig i op til 3 mdr. Så der skulle være tid til at komme og hente eller at få det eftersendt.

Allergi:
Hotellet har to værelser uden tæpper. Allergi venlige dyner- og puder kan bestilles.

 


Klar til at booke dit ophold?

Vi er klar til at modtage din booking. Skulle du have spørgsmål- eller specielle ønsker forud for din booking, er du meget velkommen til at kontakte os. Alternativt kan du også besøge vores spørgsmål & svar side. Vi ser frem til at byde dig velkommen.