Familieværelse - Hotel Gammel Havn

Familieværelser i Fredericia

Familieværelser i Fredericia

Lækkert og stort familieværelse på Hotel Gammel Havn midt i Fredericia.

Pris pr. nat inkl. morgenbuffet fra DKK 1499,-

De 20 kvadratmeter store værelser er udstyret med en stor dobbeltseng, en sovesofa til 2 børn, et privat badeværelse med bruser, kabel-tv og gratis High Speed WIFI internetadgang. Alle vores værelser er ikke-ryger værelser.

Book værelset online eller over telefon

BOOK ONLINE +45 75 920 199

Byens »nok« hyggeligste sted at overnatte.

Et ganske unikt familie hotel tæt på Fredericia centrum, hvor gæsterne altid kommer i første række og en venlig atmosfære, høj service, billig overnatning og et godt værtskab helt naturligt følger med opholdet. Hotellet hedder Hotel Gammel Havn. Den jyske besindighed, den venlige og imødekommende omgangstone, det nære værtskab og rolige omgivelser ved havnen gør Hotel Gammel havn til et helt unikt alternativ i en branche, hvor det for mange handler om prangende luksus og store armbevægelser.

Gæsternes mange anmeldelser på henholdsvis TripAdvisor og Hotels.com er også enslydende. Hotel Gammel Havn scorer langt over middel på kriterier som beliggenhed, service, renlighed og værelser, og de mange positive tilkendegivelser går igen med samme budskab: Et hyggeligt sted med super service.

“Dét at hygge om gæsterne og gøre sit absolut bedste for at give dem en god oplevelse, er det absolut vigtigste for os – nemlig at være der for gæsterne og følge “den gode service til dørs”, så vores gæster har lyst til at komme tilbage igen”

Comments are closed.