Hotel Gammel Havn - Hotel & Overnatning i Fredericia

Det kan vi som Hotel i Fredericia!

posted in: Hotel Gammel Havn, Nyheder | 0

»Ude godt, men hjemme bedst«

Sådan er det ofte – og sætningen (specielt den første del) er hvor Hotel Gammel Havn gør en forskel.

Hos Hotel Gammel Havn i Fredericia gør vi det som andre hoteller drømmer om. Vi har nemlig gjort det hjemligt, trygt og hyggeligt at være ude. Vi hører jævnligt ordrene »Nej, hvor er her simpelthen bare hyggeligt at være her« fra vores gæster, og det glæder og varmer at høre ligemeget hver eneste gang. Men det er jo også præcis den følelse du skal have!. Du skal som gæst føle dig godt tilpas, akkurat som du ville gøre derhjemme.


Hotellet med verdens størst lobby og foyer

Hotel Gammel Havn i Fredericia - Lobby og foyer område

Det udtryk plejer vi at bruge på Hotel Gammel Havn, og med god grund. Hotellets indgangsparti leder nemlig lige ud til hjertet og pulsen af Fredericia.

Uanset hvilken retning man tager, findes der seværdigheder, cafeer, barer, restauranter, spisesteder, biograf, teater og et bredt udvalg af shopping muligheder.

Se flere billeder fra Hotel Gammel Havn – Klik her

 


Hotellets beliggenhed i Fredericia

Hotel Gammel Havn - Hyggeligt hotel nær Fredericia havn Hotellets navn udspringer egentlig af placeringen nær Fredericia´s gamle havneområde. Dette område har de sidste mange år været igennem en utrolig forvandling. Hvor der for mange år siden var industri, er her i dag hyggelige cafeer, kaffebarer, attraktioner, forlystelser samt en storslået og åben udsigt over Lillebælt.

Find det hele på- og omkring vores hotel i Fredericia.

Find vej til Hotel Gammel Havn i Fredericia – Klik her

 


Hvad er det Hotel Gammel Havn kan?

Hotel Gammel Havn prøver ikke at være noget vi ikke er, og det er i virkeligheden nok det der gør overnatning og ophold hos os til noget helt specielt. Vi har gjort omgivelser og indretning på vores hotel til noget vores gæster kan identificerer sig med – nemlig noget hjemligt og trygt, nænsomt tilsat vores egen hotel hygge.

Det at være et moderne boutique og city i Fredericia, kræver ikke nødvendigvis store forkromede hotel faciliteter. Men mere at kunne tilbyde vores hotel gæster en diversitet af mange forskellige muligheder – Bl.a. det at man som hotelgæst, har hele byen til rådighed.

Vi glæder os til at byde velkommen på Hotel Gammel Havn i Fredericia.


 

Hotel Udtalelse
✸✸✸✸ Hotel med sjæl
Fedt hotel – alt hvad man skal bruge.

 

 

Hotel Udtalelse
✸✸✸✸ TOP service
Imødekommenhed fra første sekund.

 

Hotel Udtalelse
✸✸✸✸ 110% Fleksibilitet
Fleksibilitet og pris – Det hele betaler sig.

Comments are closed.