Ferie i Fredericia

posted in: Hotelovernatning, Nyheder | 0

Ferie i Fredericia

Start ferien med maner! - Tag familien med på det fedeste eventyr » Ferie i Fredericia.

Book jeres overnatning centralt i Danmark. Spar dig selv og familien for lange køreture, når i skal besøge Danmarks store forlystelser, attraktioner og seværdigheder.

Fredericia er det oplagte sted at book jeres ferie og overnatning. Inden for blot en times køresel, kommer man snildt og hurtigt frem til mange af Danmarks største og sjoveste forlystelser, attraktioner og seværdigheder, uanset om det er mod nord, syd, øst eller vest – og familien vil takke dig for det. Trænger man til at hvile ud, oven på en dag med fuld fart på? Så er Fredericia det perfekte idyl, med masser af natur, strand, skov og vand.

Hotelovernatning i Fredericia

Prøv et par forlænget feriedage, et weekendophold eller en ferieuge i hjertet af Danmark. Besøg Fredericia, og benyt byen som base og udgangspunkt, når du gerne vil have det hele tæt på.

Hotelovernatning midt i byen - tæt på det hele

Alle forlystelser og seværdigheder - helt tæt på...

Vil man gerne være i nærheden af Danmarks helt store forlystelser som eks. LEGOLAND®, HC Andersens hus, BridgeWalking m.m. Så er Fredericia den oplagte base for overnatning. Fredercia ligger i hjertet af det hele. Inden for en times køretid, kan i være fremme ved en række af Danmarks store forlystelser, attraktioner og seværdigheder – og når i gerne vil trække jer tilbage fra turistmylderet, så er der heldigvis aldrig langt tilbage.

Find seværdigheder, attraktioner og forlystelser i nærheden af Fredericia - Se her

Fredericia - Byen man ser op til

I mange år var Fredericia blot byen man så, når man krydsede lillebæltsbroen. Det gør man dog stadigvæk, men byen har igennem de sidste par år forandret sig til noget mangfoldigt og helt specielt. Mange omkringliggende byer misunder den måde Fredericia er indrettet, samt Fredericias fantastiske evne til at skabe liv i alle dele af byen. Fredericia er omgrænset af grønne volde, hvor man kan gå fredlige ture, besøge det hvide vandtårn, se gamle kanoner og meget mere.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Fredericia her

Østerstrand i Fredericia

En unik strandperle med lækkert sandstrand, skønt badevand, badebroer og meget mere. En ting man ikke må gå glip af, når ferien skal afholdes i Fredericia

Østerstrand i Fredericia

Blot 5 min. gang fra Fredericia centrum, finder du byens storslået oase. “Østerstrand” – En ca. 7 km. dejlig sandstrand og herligt badevand.

Fredericia er meget mere end blot en by med en dejlig badestand. Byen summer af liv, og ved Fredericias gamle havn finder du en fantastisk atmosfære. Her er mange forlystelser og aktiviteter, lækre cafeer, restauranter og spisesteder. Midt i det hele finder du Hotel Gammel Havn – Sleep Tight Good Night.

Vi kunne blive ved med at fortælle om alle de fantastiske fordele der er ved Fredericia, det vil vi nu ikke. Vi synes hellere man selv skal besøge byen og opleve stemningen på egen hånd – en oplevelse du med garanti aldrig vil fortryde. Book hotelovernatning her.

Find seværdigheder, attraktioner og forlystelser i nærheden af Fredericia - klik her

Besøg Fredericia, og få et par uforglemmelige dage.

Har man lyst til eventyr?, og lyst til at besøge en by fuld af liv, atmosfære, kultur og aktiviteter for alle aldersgrupper?. Så er Fredericia helt garanteret noget for jer. Klik her og se alle de aktiviteter, forlystelser og seværdigheder du kan finde i og nær Fredericia. Se mere her.

 

Ferie i Fredericia

Hvad er der af seværdigheder i Fredericia?

Fredericia er fuld af spændende seværdigheder for både børn og voksne. Byen er omgivet af et fantastisk grønt voldanlæg, hvor man kan gå på opdagelse, gå fredlige turer på voldens mange stier og ruter. Fredericia vold og by rummer mange seværdigheder og historiske fortællinger om hvad Fredericia by var engang, og hvad byen er i dag.

Læs mere om de mest populære seværdigheder i Fredericia her.

Fredericia Vold

I Fredericia findes et af Nordeuropas største og mest velbevarede voldanlæg med bastioner, raveliner, voldgrave og kanoner. Ønsker man at komme ind til centrum af byen, kan man ikke undgå at passerer byens omkransende voldanlæg. Uanset om man er barn eller voksen kan man få mange timer til at gå på Fredericia vold. Der venter en fantastisk og spændende tur på ca. 6 km hvis man starter ved byens syd/ østlige del. Fredericia voldanlæg stopper først når man ankommer til byens flotte strand: Østerstrand.

Læs og se mere og Fredericia voldanlæg her.

Hvad sker der i Fredericia?

I Fredericia sker der noget hele året. I sommer halvåret, finder man masser af aktiviteter og events uanset hvilken del af byen man befinder sig i. I de sidste par år er området omkring Fredericia Gammel Havn blevet et stort tilløbsstykke. Her er masser af aktiviteter og attraktioner, små cafeer, restauranter og spisesteder. Man kan også nemt komme rundt byen, via Mini tog som kører jævnligt i hele sommer halvåret.

Du kan læse og se meget mere om hvad sker der i Fredericia her.

Hvad kan man lave i Fredericia?

På Hotel Gammel Havn »Good Night – Sleep Tight« hjælper vi gerne med forslag og ideer til hvad man bør se og opleve når man er i Fredericia. Personalet i receptionen står vi klar med råd, vejledning og gode guides til hvad man kan lave i Fredericia.

Læs mere her.

Hvad kan man lave med børn i Fredericia?

Fredericia har masser af herlige forlystelser for bør i alle aldre. Aktiviteter, attraktioner og forlystelser er fordelt lidt i og uden for centrum af byen. På den måde får man et alsidigt og mangfoldigt indtryk af hele Fredericia. Lad børnene bestemme hvor turen går her. Det er med garanti også en oplevelse selvom man er voksen.

Læs mere om hvad man kan lave med børn i Fredericia her.

Fredericia by

Fredericia er en fantastisk by med ca. 43.000 indbyggere. Byen er beliggende lige ud til Lillebælt. Modsat andre byer i Trekantsområdet, har Fredericia samlet det hele, så snart man kommer inden for byens grønne voldanlæg. Her er masser af shopping muligheder i byen strøg og gågader. Mod øst finder du byens flotte strand: Østerstrand. Mod syd/øst finder Fredericia kanal by, hvor man bl.a. kan stå på (SUB) paddleboard i byen kanaler, gå ture og nyde udsigter ud over Lillebælt, samt nyde stemningen fra de lokale cafeer, restauranter og is barer som er beliggende i samme område.

Læs meget mere om Fredericia by her.

Comments are closed.