Ferie i Fredericia

posted in: Hotelovernatning | 0

Ferie i Fredericia

Start ferien med maner! - Tag familien med på det fedeste eventyr » Ferie i Fredericia.

Book jeres overnatning centralt i Danmark. Spar dig selv og familien for lange køreture, når i skal besøge Danmarks store forlystelser, attraktioner og seværdigheder.

Fredericia er det oplagte sted at book jeres ferie og overnatning. Inden for blot en times køresel, kommer man snildt og hurtigt frem til mange af Danmarks største og sjoveste forlystelser, attraktioner og seværdigheder, uanset om det er mod nord, syd, øst eller vest – og familien vil takke dig for det. Trænger man til at hvile ud, oven på en dag med fuld fart på? Så er Fredericia det perfekte idyl, med masser af natur, strand, skov og vand.

Hotelovernatning i Fredericia

Prøv et par forlænget feriedage, et weekendophold eller en ferieuge i hjertet af Danmark. Besøg Fredericia, og benyt byen som base og udgangspunkt, når du gerne vil have det hele tæt på.

Hotelovernatning midt i byen - tæt på det hele

Alle forlystelser og seværdigheder - helt tæt på...

Vil man gerne være i nærheden af Danmarks helt store forlystelser som eks. LEGOLAND®, HC Andersens hus, BridgeWalking m.m. Så er Fredericia den oplagte base for overnatning. Fredercia ligger i hjertet af det hele. Inden for en times køretid, kan i være fremme ved en række af Danmarks store forlystelser, attraktioner og seværdigheder – og når i gerne vil trække jer tilbage fra turistmylderet, så er der heldigvis aldrig langt tilbage.

Find seværdigheder, attraktioner og forlystelser i nærheden af Fredericia - Se her

Fredericia - Byen man ser op til

I mange år var Fredericia blot byen man så, når man krydsede lillebæltsbroen. Det gør man dog stadigvæk, men byen har igennem de sidste par år forandret sig til noget mangfoldigt og helt specielt. Mange omkringliggende byer misunder den måde Fredericia er indrettet, samt Fredericias fantastiske evne til at skabe liv i alle dele af byen. Fredericia er omgrænset af grønne volde, hvor man kan gå fredlige ture, besøge det hvide vandtårn, se gamle kanoner og meget mere.

Læs mere om seværdigheder og attraktioner i Fredericia her

Østerstrand i Fredericia

En unik strandperle med lækkert sandstrand, skønt badevand, badebroer og meget mere. En ting man ikke må gå glip af, når ferien skal afholdes i Fredericia

Østerstrand i Fredericia

Blot 5 min. gang fra Fredericia centrum, finder du byens storslået oase. “Østerstrand” – En ca. 7 km. dejlig sandstrand og herligt badevand.

Fredericia er meget mere end blot en by med en dejlig badestand. Byen summer af liv, og ved Fredericias gamle havn finder du en fantastisk atmosfære. Her er mange forlystelser og aktiviteter, lækre cafeer, restauranter og spisesteder. Midt i det hele finder du Hotel Gammel Havn – Sleep Tight Good Night.

Vi kunne blive ved med at fortælle om alle de fantastiske fordele der er ved Fredericia, det vil vi nu ikke. Vi synes hellere man selv skal besøge byen og opleve stemningen på egen hånd – en oplevelse du med garanti aldrig vil fortryde. Book hotelovernatning her.

Find seværdigheder, attraktioner og forlystelser i nærheden af Fredericia - klik her

Besøg Fredericia, og få et par uforglemmelige dage.

Har man lyst til eventyr?, og lyst til at besøge en by fuld af liv, atmosfære, kultur og aktiviteter for alle aldersgrupper?. Så er Fredericia helt garanteret noget for jer. Klik her og se alle de aktiviteter, forlystelser og seværdigheder du kan finde i og nær Fredericia. Se mere her.

 

Comments are closed.