Enkeltværelse - Hotel Gammel Havn

Enkeltværelse i Fredericia

Enkeltværelse i Fredericia

Store og lyse enkeltværelser midt i Fredericia

Pris pr. nat inkl. morgenbuffet fra DKK 799,-

De 12 kvadratmeter store enkeltværelser er udstyret med en komfortabel enkeltseng, privat badeværelse med bruser og toilet, kabel-tv og gratis High Speed WIFI-internetadgang. Alle vores værelser er ikke-ryger værelser.

Book dit hotelværelse online eller via telefon.

BOOK ONLINE +45 75 920 199

Byens »nok« hyggeligste sted at overnatte.

Et ganske unikt familiehotel tæt på Fredericia centrum, hvor gæsterne altid kommer i første række og en venlig atmosfære, høj service, billig overnatning og et godt værtskab helt naturligt følger med opholdet. Hotellet hedder Hotel Gammel Havn. Den jyske besindighed, den venlige og imødekommende omgangstone, det nære værtskab og rolige omgivelser ved havnen gør Hotel Gammel havn til et helt unikt alternativ i en branche, hvor det for mange handler om prangende luksus og store armbevægelser.

Gæsternes mange anmeldelser på henholdsvis TripAdvisor og Hotels.com er også enslydende. Hotel Gammel Havn scorer langt over middel på kriterier som beliggenhed, service, renlighed og værelser, og de mange positive tilkendegivelser går igen med samme budskab: Et hyggeligt sted med super service.

“Dét at hygge om gæsterne og gøre sit absolut bedste for at give dem en god oplevelse, er det absolut vigtigste for os – nemlig at være der for gæsterne og følge “den gode service til dørs”, så vores gæster har lyst til at komme tilbage igen”

Comments are closed.