Hotel Gammel Havn

Dette er de mest almindelige spørgsmål vores gæster stiller

Ofte stillede spørgsmål

 
Hvornår kan vi tjekke ind?
I kan tjekke ind fra kl. 14.00 på ankomstdagen.

 
Hvornår skal vi tjekke ud på afrejsedagen?
I skal senest tjekke ud kl. 11 på afrejsedagen.

 
Hvor kan vi parkere bilen?
Vi har egen parkeringsplads foran- og ved siden af hotellet, hvor I ved ankomst får en parkeringstilladelse til forruden. Køres der efter navigation kan Gothersgade 40 tastes ind.

 
Hvornår serveres der morgenmad- og hvorhenne?
Vores morgenmadsbuffet serveres i vores store, lyse morgenmadsrestaurant.

 
I hverdagene, fra mandag – fredag, serveres morgenmaden fra kl. 06.30 – 09.00.
I weekender og helligdage fra kl. 07.30 – 10.00.

 
Kan jeg medbringe kæledyr på værelset?
Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på værelset.

 
Hvornår kan man senest afbestille sit værelse?
Man kan afbestille sit værelse frit indtil kl. 12.00 på ankomstdagen, derefter faktureres i henhold til bekræftelsen. Hvis reservationen består af 5 – 15 værelser, kan disse annulleres inden 7 dage før ankomst. Ved 16 – 25 værelser er annulleringsfristen 14 dage og ved 25 værelser og derover er annulleringsfristen 30 dage. Ved flere end 25 værelser kan 50 % af værelserne annulleres 14 dage før. Ved ophold er annullering frit indtil 3 dage før. Senere annullering vil blive faktureret hele opholdet.

 
Er der adgang til nogen sportsfaciliteter?
I receptionen er det muligt at låne et fitnesskort, der giver adgang til at benytte Fitness World, som vi har et samarbejde med.

Adressen her til er: Nørre Voldgade 12, 7000 Fredericia. De har åbent 24 timer alle dage.

 
Er det muligt at få vasket tøj- eller renset tøj?
Vi har mulighed for at tilbyde vaskeservice. Medbring tøjet i en pose med værelsesnummer på og indlever det i receptionen.Tøj indleveret inden kl. 09.00 kan være klar til afhentning allerede kl. 16.00 samme hverdag. Dette gælder ikke i weekender og på helligdage.

 
Har i møde- eller konferencelokaler som man kan leje?
På Hotel Gammel Havn har vi forskellige lokaler. Hotellet rummer blandt andet et mellemstort møde/kursuslokaler samt muligheden for større festlokaler til bryllupper, begravelser og runde fødselsdage m.m. Restaurant kan også være behjælpelig med møder og selskaber. Ønskes yderligere informationer, så kontakt os på telefon 75 92 01 99.

 
Kan jeg komme ind om natten?
Der vil altid være mulighed for at komme ind og sen ankomst er derfor heller intet problem.

 
Kan jeg få smurt en madpakke?
Det er muligt at bestille en madpakke. Denne skal bestilles dagen før, og henvendelse skal ske til receptionen. Man kan vælge imellem to forskellige varianter; en sandwich + en kage til en pris på 75 kr. Der kan også vælges 4 stk. smørrebrød + en kage til en pris på 89 kr. Madpakkerne kan hentes på dagen fra 06.30 i receptionen.

 
Har I en restaurant på hotellet?
I gå-afstand fra hotellet finder man et bredt udvalg af restauranter og cafeer. Lige ved siden af hotellet finder du Cafe Mums. Her får du 10% på regningen, når du bor på Hotel Gammel Havn. Menukort findes på hotellet. Derudover gør hotellets centrale beliggenhed, at der inden for få meter kan findes alt, hvad hjertet måtte begære.