Værelse til 3 personer

3 personers værelse

3 personers værelse i Fredericia

Store og flotte 3 pers. og familie værelser midt i Fredericia.

De store og flot indrettede 3 pers. værelser vender ud mod haven eller ud til den gamle havn. Vores store tre personers værelser er udstyret med en komfortable dobbeltseng og opredning på sovesofa. Der er eget bad og toilet, samt flot kabel-tv og gratis High Speed WIFI-internetadgang.

Pris pr. nat inkl. morgenbuffet fra DKK 1349,-

Book værelset online eller via telefon.

BOOK ONLINE +45 75 920 199

Hyggeligt hotel midt i Fredericia

De basale menneskelige værdier, som mange tager for givet, skinner virkeligt igennem på Hotel Gl. Havn, og du vil som gæst altid føle dig velkommen og godt behandlet. Værtsparret vil i hvert fald gøre sit til, at du får et dejligt ophold på Hotel Gammel Havn.

Gæsternes mange anmeldelser på henholdsvis TripAdvisor og Hotels.com er også enslydende. Hotel Gammel Havn scorer langt over middel på kriterier som beliggenhed, service, renlighed og værelser, og de mange positive tilkendegivelser går igen med samme budskab: Et hyggeligt sted med super service.


3 personers værelse – Det oplagte valg hvis i er flere

Vores 3 personersværelser er store rummelige værelser med plads til op til 3 personer. Hotel Gammel Havn har desuden også mulighed for at tilbyde familieværelser med plads til 4 personer. Uanset om man ønsker overnatning som familie, eller om i er 3 personer der skal overnatte i erhvervs regi. Så kontakt Hotel Gammel Havn, så finder vi det der bedst for jer. Du vil inden længe have mulighed for at lave en forespørgsel på værelser, uden at foretage egentlig reservation. Ønsker du at lave en værelses reservation, kan du klikke her.

Vi glæder så til at byde velkommen på Hotel Gammel Havn – dit hotel i Fredericia
Comments are closed.