MESSE C & Hotelovernatning

posted in: Event, MESSE C | 0

Når der skal afholdes konferencer, messer, kunde eller virksomheds event, er det vigtigt man møder kunder, leverandører og samarbejdspartnere i øjenhøjde. Gør brug af de faciliteter omgivelserne tilbyder. Det forstår vi hos Hotel Gammel havn i Fredericia. Vi har praktisk talt hele byen til rådighed, og er kun 10 min. kørsel fra MESSE C.


  • Ønsker du et hotelophold med kvalitet?

    Hotel Gammel Havn i Fredericia tilbyder fleree forskellige ophold. Der er både noget til dem, der ønsker at være aktive. Eksempelvis hotel- og weekendophold med golf. Eller måske hotelophold med Bridgewalking over Lillebælt på toppen af Den gamle Lillebæltsbro. Vi har også hotelophold til dem der ønsker at komme helt ned i gear. Eksempelvis weekendophold og gourmetophold med gå-ture, gourmet på Restaurant Ti Trin Ned og tid til hinanden.

    Husk også at: Hotelophold hos Hotel Gammel Havn behøves ikke nødvendigvis at være i weekenden. Riv et par dage ud af kalenderen, og nyd et afslappende hverdagsophold på hotel i Fredericia. Byen har masser af seværdigheder, aktiviteter, forlystelser, restauranter og spisesteder. Du kan læse mere om seværdigheder i nærheden af Hotel Gammel Havn her. Læs mere om restauranter og spisesteder her.

    Har du ønsker eller spørgsmål til dit ophold, så kontakt Hotel Gammel Havn. Du kan også læse mere om de forskellige hotelophold her på hjemmesiden.