Hotel Gammel Havn i Fredericia - Hotel i Jylland

Hotel- og overnatning i hjertet af Jylland

Book en hyggelige og billig overnatning på hotel i Jylland!

Hotel Gammel Havn kan herpå hjemmesiden tilbyde hotelovernatninger- og ophold til dig, venner, kollegaer og familien. Book din overnatning på det hyggelige Hotel Gammel Havn i Jylland. Hotellet er centralt beliggende i hjertet af byen Fredericia, blot få meter fra den Gl. Havn. Skal du bo på hotel i Jylland?, må du ikke snyde dig selv for en overnatning i Danmarks fæstningsby nr. 1. Hotellet er hyggelig og hjemligt indrettet. Vi har et højt service- og kvalitets niveau. På Hotel Gammel Havn i Fredericia, Jylland – bor man godt og centralt.

 

Hotel Gammel Havn: Hotellet med verdens største foyer.

Som gæst på hotellet har du alle byens faciliteter, tilbud og aktiviteter til din rådighed lige uden for døren. Du finder et stort udvalg af restauranter og cafeer blot få min. gang fra hotellet. Ønsker du at bestille bord på en af byens restauranter, kan du gøre dette gøres når booking af overnatning finder sted. Hotel Gammel Havn – er et boutique- og city hotel i hjertet af Jylland. du finder vores værelses- og overnatningspriser her. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 75 920 199 el. via e-mail: . Vi sidder klar til at hjælpe dig med din overnatning eller hotelophold.

Hotel Gammel Havn ligger i 7000 Fredericia, Jylland.
Ring til os på tlf. +45 75 920 199

 

Om Jylland

Jylland er Danmarks største landsdel og Jylland er det eneste danske landområde der har landgrænse til resten af Europa. Jylland er siden 2007 blevet opdelt i tre store regioner. Jylland blev i middelalderen kaldt jutland, som betyder ”jydernes land”. Hotel Gammel Havn er et lille og hyggeligt hotel i hjertet af Jylland, lige ud til Lillebælt.

 

Om overnatning på Hotel Gammel Havn

Såsnart man træder ind på hotellet mærker man stemningen af hjemlig hygge, varm velkomst samt et imødekommende og serviceorienteret personale, der sørger for at du bliver taget godt imod. Når du booker din overnatning el. ophold sørger vi med det samme for at du modtager en bekræftelse fra os, samt en velkomst hilsen der fortæller at vi glæder os til at dig. Vores service niveau er af høj kvalitet og vi hjælper altid gerne spørgsmål eller informationer, der gør netop dit ophold til noget helt specielt. Hotellet er et 100% ikke ryger hotel, og vi tager hensyn til miljøet ved at nedsætte hotellets plastik forbrug, samt at rengøre værelser i produkter der er skånsomt for miljøet.

På Hotel Gammel Havn kan du bestille enkelt- og dobbeltværelser, 3 personers værelser og familieværelser med plads til 4 pers. Alle overnatninger er inkl. vores lækre og frisk morgenbuffet. Så skal du overnatte i Jylland, så er Hotel Gammel Havn det oplagte sted uanset om det er som privat- eller konference gæst.

 

Hotel Gammel Havn er afgjort blandt de hoteller i Fredericia hvor man som gæst får mest for pengene.

Værelser & Priser  ✓ Seværdigheder i nærheden  ✓ Spørgsmål & Svar


Hotel Gammel Havn i Fredericia

Shopping nær Hotel Gammel Havn

Seværdigheder nær Fredericia

Hyggeligt boutique & city hotel i hjertet af Jylland – Alle priser inkl. stor morgenbuffet.

BOOK “NU” – RING PÅ +45 75 920 199