Teaterophold i Fredericia

posted in: Hotelophold | 0

Hotel & Teaterforestilling

Hotel Gammel Havn er dit hotel i nærheden af Fredericia Teater. Der er 5 min. i gå afstand fra hotellet til Fredericia Teater. I de sidste mange år er Fredericia Teater virkelig kommet på danmarks kortet for sine fantastiske musicals opsætninger. Hotel Gammel Havn ligger midt i Fredericia, og der er kun få minutters gang til Teateret. Få et sjov og underholdende teater oplevelse som du sent vil glemme.

BOOK JERES TEATEROPHOLD HER


Er du til teater?. Så må du ikke snyde dig selv for en oplevelse i Fredericia Teater. Hotel Gammel Havn har klargjort det perfekte teaterophold for dig der ikke kan vente på at scene tæppet går op.


 • De bedste teateroplevelser findes i Fredericia

  Nogle af de allerbedste teateroplevelser finder man i Fredericia Teater, og er man gæst og overnattende hos Hotel Gammel Havn er Fredericia Teater heldigvis tæt på. Book Jeres overnatning på Fredericia´s mest centrale city hotel. Nyd byens omkringliggende faciliteter, cafeer og restauranter og rund dagen af med en teateroplevelser i absolut verdensklasse.

  Hør mere om vores forskellige ophold på telefon : +45 75 920 199

  Kom tættere på Fredericia Teater

  Sætningen herover mener vi faktisk i mere end én forstand. Hotel Gammel Havn er det hotel der ligger tættest på Fredericia Teater. Det tager altså hverken lang tid at komme i teateret, eller tilbage til hotellet når forestillingen er overstået. Teateret i Fredericia er lige præcis indenfor passende gå afstand (max. 5 min. gang) fra hotellet. Faktisk mener vi at en gåtur til og fra teateret er helt ideelt. Dels får man frisk luft inden scene tæppet går op, og når forestillingen er overstået kan man få rørt benene igen efter at have siddet ned.

  Vi plejer at sige; Hotellet der er tættest på Fredericia Teater – både i afstand og oplevelse.

   

  Vi glæder os til at se dig / jer – samt at byde velkommen.

  FORBEHOLD: Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte opholds perioder.
 • Comments are closed.